Bag-again® original breadbag L

 

De populairste broodzak van biologisch katoen.

Dit formaat is heel fijn: er passen grote broden in. Of juist twee kleine ongesneden broden in één zak.

En onbedrukt: dus ook te gebruiken voor groente en fruit.

 

formaat: 47×31 cm

 

Op voorraad

Toevoegen aan wensenlijst
Toevoegen aan wensenlijst
4,95

Product Description

Deze ruime broodzak L van bag-again® was de eerste en is nog steeds het populairste produkt in onze webshop.

Gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch ongebleekte katoenen voile.

GOTS gecertificeerd

Bag-again-label en sluitband 100% organic cotton

Afmetingen: 47×31 cm

 

In deze ruime broodzak past een groot vloerbrood of een ‘gewoon’ Hollands busbrood. Op de foto zie je hoe goed je de zak kan sluiten. Er zijn inmiddels twee formaten broodzakken en ook met bedrukking.

 

Het vervoer naar Nederland gaat per vrachtschip en wordt door Bag-again gecompenseerd voor CO2 uitstoot. De bestellingen worden uiteraard zonder plastic verzonden en waar mogelijk in een hergebruikte doos.

 

Ben je retailer of zakelijke klant? Neem contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Additional Information

Afmetingen

31×47 cm

Beoordelingen

 • Een paar dagen geleden de bag-again binnen gekregen. Leuk persoonlijk briefje van Inge er bij. Inmiddels zijn de zakken ook in gebruik genomen!  Zeer handig in gebruik en fijn dat ze gewoon in de vriezer kunnen.  We trokken wel de aandacht bij de bakker met dit mooie product. We hopen er lang plezier van te hebben.

  #1
 • Sinds een aantal maanden ben ik enthousiast gebruiker van de broodzak. In mijn gezin, van 5 personen, heb ik er 6 in gebruik.
  Ik ben de zak gaan gebruiken omdat ik gemotiveerd ben om minder plastic te gebruiken. Tot mijn verrassing is de broodzak in het gebruik ook nog eens veel prettiger en gebruiksvriendelijker dan een plastic zakje. Het nuttige (minder afval) en het aangename gaan hier dus hand in hand!
  · Nooit meer heen en weer lopen naar de zak met plastic afval om een plastic broodzak weg te gooien. Maar de zak even leegschudden voor de vogeltjes. Als de zak onverhoopt toch niet meer schoon is dan kan deze gewoon in de wasmachine.

  · Nooit meer een onhandig plakkerig sluitertje van een plastic zak verwijderen, met de kans dat het plastic scheurt, maar gewoon het koortje open trekken.

  · Bij de bakker koop ik 6 broden tegelijk, die kan ik in één hand meenemen (aan de koordjes) en buiten in mijn fietsmand stoppen.

  · De broodzak kan uitstekend gebruikt worden in de vriezer.

  · Mijn heerlijke verse knapperige brood van de bakker blijft lekker knapperig in de broodzak. In plastic kan het zacht worden. De eerlijkheid gebied te zeggen dat één van de laatste boterhammen wel eens wat hard aanvoelt. Vind ik geen enkel probleem daar maken we een lekkere tosti van.

  · En als laatste punt; het oog wil ook wat. Ik vind een brood in een broodzak er veel aantrekkelijker en ambachtelijk uitzien dan een brood in plastic.

  En niet alleen ik ben enthousiast, ook mijn man en kinderen nemen een broodzak mee als ze naar de bakker gaan.

  #2