info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

Onze klanten

Wij vinden het altijd leuk om te weten waar de bestellingen belanden. Deel daarom jouw ervaring met Bag-again via mail of social media. En leuke foto’s zijn van harte welkom!

Lees de reviews onder onze producten. Een paar lichten we eruit – met toestemming:
 
Rogier: “Ik kwam bij de bakker. Eén die heel erg lekker brood bakt. Ik zeg:”ik heb iets nieuws”. Iedereen in de winkel kijkt mij een beetje vreemd aan. “Ik heb broodzakken bij me, dus voor mij geen papieren zakken meer!” Ik merk dat ik bang ben dat mensen vinden dat ik doorschiet met dat hele gebeuren met biologisch en duurzaam. Je kan het overdrijven zeg maar. Maar nee, ik krijg een glimlach van de andere kant van de toonbank en een uitgestoken hand om de zakken in ontvangst te nemen. En ja hoor, gevuld met heerlijk brood samen met mijn kleintje van twee naar huis. Nog geen 5 euro en ik voel me er nu al heerlijk bij. En ik ga ze ook echt niet vergeten. Het is namelijk veel te leuk. Denk overigens dat je als verkopende partij naar bakkerijen zou moeten gaan om te vragen of ze ze niet willen verkopen met hun naam en logo er op voorgedrukt. Ik zou er wel enthousiast van worden. Kortom, erg blij mee.
 
 
Marjolijn: “Een paar dagen geleden de Bag-again broodzakken binnen gekregen. Leuk persoonlijk briefje van Inge er bij. Inmiddels zijn de zakken ook in gebruik genomen!  Zeer handig in gebruik en fijn dat ze gewoon in de vriezer kunnen.  We trokken wel de aandacht bij de bakker met dit mooie product. We hopen er lang plezier van te hebben.”
 
Frederike: “Sinds een aantal maanden ben ik enthousiast gebruiker van de broodzak van Bag-again. In mijn gezin, van 5 personen, heb ik er 6 in gebruik.
Ik ben de zak gaan gebruiken omdat ik gemotiveerd ben om minder plastic te gebruiken. Tot mijn verrassing is de broodzak in het gebruik ook nog eens veel prettiger en gebruiksvriendelijker dan een plastic zakje. Het nuttige (minder afval) en het aangename gaan hier dus hand in hand!
  • Nooit meer heen en weer lopen naar de zak met plastic afval om een plastic broodzak weg te gooien. Maar de zak even leegschudden voor de vogeltjes. Als de zak onverhoopt toch niet meer schoon is dan kan deze gewoon in de wasmachine.
  • Nooit meer een onhandig plakkerig sluitertje van een plastic zak verwijderen, met de kans dat het plastic scheurt, maar gewoon het koortje open trekken.
  • Bij de bakker koop ik 6 broden tegelijk, die kan ik in één hand meenemen (aan de koordjes) en buiten in mijn fietsmand stoppen.
  • De broodzak kan uitstekend gebruikt worden in de vriezer.
  • Mijn heerlijke verse knapperige brood van de bakker blijft lekker knapperig in de broodzak. In plastic kan het zacht worden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat één van de laatste boterhammen wel eens wat hard aanvoelt. Vind ik geen enkel probleem daar maken we een lekkere tosti van.
  • En als laatste punt; het oog wil ook wat. Ik vind een brood in een broodzak er veel aantrekkelijker en ambachtelijk uitzien dan een brood in plastic.
En niet alleen ik ben enthousiast, ook mijn man en kinderen nemen een broodzak mee als ze naar de bakker gaan.”
 
 

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.