info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

De 10 leukste zero waste herfst tips

De 10 leukste zero waste herfst tips

Thumbnail in

De 10 leukste zero waste herfst tips voor jou op een rijtje

Wat kun je doen in de herfst? Zonder afval te produceren, zonder dat het veel geld kost maar het geeft je wel voldoening en maakt je blij? Ik heb de leukste verzameld voor je. 

  1. Maak foto’s in de natuur, alleen of samen met anderen. De natuur is op zijn mooist zou ik bijna zeggen, alhoewel ieder seizoen prachtig is. In de herfst zijn close-ups van bladeren, spinnenwebben, beestjes enz. ook erg mooi. Verbeter jezelf en verras jezelf!
  2. Ga je kledingkast opruimen en ordenen. Verkoop, ruil of geef weg wat je niet meer nodig hebt. Pro tip: Vinted! Maak een paar goede foto’s en zet alle info bij het kledingstuk die je zelf ook zou willen weten. 
  3. Zoek nieuwe recepten voor het seizoen en probeer ze uit. Kook met de seizoenen mee, dat betekent geen aardbeien meer bijvoorbeeld. Maar er is zoveel lekkers uit het seizoen (en lokaal) dat dat zeker gaat lukken. 
  4. Maak een herfst spotify playlist aan met nummers waar je graag naar luistert als je onder je dekentje zit.
  5. Ga je favoriete boek lezen. Pak ‘m weer eens uit de kast en geniet opnieuw. Of wordt lid van de bibliotheek en ontdek een hele wereld aan boeken.
  6. Maak je tuin vogelproof en egelproof. Laat het blad lekker in de borders liggen, knip de bloemstengels niet af. Laat een rommelig hoekje in je tuin voor de egel en zorg dat hij je tuin in en uitkan door je schutting niet helemaal tot de grond te laten doorlopen. Zorg voor bessenstruiken voor de vogels. 
  7. Plan een wellness avondje: dat kan thuis in je eentje of met vriendinnen, of in een sauna. Heerlijk bijkomen.
  8. Maak een boswandeling. Natuurlijk ontbreekt deze niet op dit lijstje. Het blijft een favoriet. Snuif de geuren in het bos op, kijk naar de paddenstoelen en GENIET!
  9. Maak een warme choco. In een mooie beker, met aandacht gemaakt en met iets lekkers erbij trakteer jij jezelf of een ander op een fijn momentje. 
  10. Restyle je huis zonder geld uit te geven. Bijv. met spullen uit de natuur, of door te ruilen of dingen uit de kringloop te halen. Hoe simpel kan het zijn.

Leave a reply

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.