info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

Retourneren bij Bag-again:

Wil je iets retourneren, dat is geen probleem. Doe dat dan binnen 14 dagen, dat is de wettelijke zichttermijn.

Hoe werkt het?

  1. Het product moet in originele staat (dus ongebruikt) en originele en intacte verpakking aan ons worden teruggestuurd.
  2. Zorg voor een goede verpakking zodat het product heel en netjes bij ons aankomt en we het niet weg hoeven te gooien (zero waste).
  3. Artikelen zoals wasbaar maandverband, menstruatieondergoed, menstruatiecup maar ook borstels en kammen kunnen uit hygiene oogpunt niet geretourneerd worden. Datzelfde geldt voor make-up, nagellak en huidverzorgingsproducten. Ook niet als de verpakking ongeopend is. Bedenk dat je zelf ook graag zeker weet dat dit soort producten ongebruikt en ongeopend zijn.
  4. Gebruik voor het retoursturen een stevig doosje of een stevige envelop en geen dun envelopje want die overleeft de reis niet.
  5. De verzendkosten voor het retoursturen zijn voor jouw rekening, hiervoor vragen wij je begrip.
  6. Wij ontvangen graag vooraf een mailtje naar info@bag-again.nl o.v.v. retourzending
  7. Je bent niet verplicht om een reden te geven voor je retourzending maar we zouden het wel fijn vinden om meer van je te horen om ons assortiment en de webshop te verbeteren.
  8. Het mag retour gestuurd worden naar:

Bag-again retourzending

Fluwelensingel 90

2806 CG Gouda

 

Iets mis?

Is er ondanks onze zorgvuldige behandeling iets mis met het pakket of product dat je hebt besteld?

  1. Neem dan binnen drie dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via de mail (info@bag-again.nl) of het contactformulier.
  2. Is er iets beschadigd aangekomen? Maak een foto van de beschadiging én de doos met verzendlabel. Zo kunnen we jouw klacht het beste en snelste afhandelen.

We zullen altijd ons best doen om jouw klacht binnen redelijke grenzen naar tevredenheid op te lossen.

Heb je andere vragen? Neem even contact met ons op via de mail of het contactformulier, we beantwoorden je mailtje zo snel mogelijk.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.