info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

Het leukste plasticvrije kerstpakket

Het leukste plasticvrije kerstpakket

Thumbnail in

Het leukste plasticvrije kerstpakket - doe hier ideeën op!

Hoe leuk is het om een plasticvrij kerstpakket samen te stellen?

Zo’n pakket is niet alleen duurzaam maar ook origineel en anders dan anders. Want wie zit er te wachten op nog meer goedbedoelde onzinspullen?

Je werkgever wil natuurlijk zijn waardering uiten voor jouw inzet het afgelopen jaar. En dat is hartstikke leuk! Maar dan liever met kadootjes die minder impact op de aarde hebben dan de gewone prullen.

 

Waarom is een groen kerstpakket een slim idee?

Waarschijnlijk is het bedrijf of de organisatie waar jij werkt, wel bezig met duurzaamheid. Dat kan bijna niet anders in deze tijd. Hoe leuk is het dan, om de werknemers hierin mee te nemen en te stimuleren om groener te gaan leven door een duurzaam, groen, plasticvrij kerstpakket of relatiegeschenk te geven. 

 

Waarom werknemers een keuze bieden een goed idee is

Omdat niet iedereen hetzelfde is, is een keuze aanbieden voor de werknemers voor de hand liggend. Waarom is dit duurzaam? Er wordt dan minder weggegooid. Vergis je niet hoeveel goedbedoelde (kerst) kadootjes in een kast liggen te verstoffen of in de prullenbak belanden. Hoe meer het pakket is toegesneden op de persoon hoe groter de kans is dat het daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Ben jij binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het regelen van de kerstpakketten? Of denk je graag mee met diegene? Geef hem of haar dan onderstaande tips. 

 

Vergroot je impact!

De impact van zo’n zero waste kerstpakket is groter dan alleen het gebruiken van deze duurzame producten. Hier wordt vaak niet bij stilgestaan. Bag-again selecteert zijn leveranciers en fabrikanten op een aantal punten, waarvan verpakking er één is. Daarnaast steun je een hele keten achter het product. Je steunt fabrikanten die faire prijzen krijgen, die hun werknemers een normaal loon kunnen betalen, die produceren met zo min mogelijk impact op de aarde. Die niet van ver weg gehaald worden maar uit Europa. Om maar eens wat te noemen. Jij bepaalt als bedrijf met de keuze voor je kerstpakket zoveel meer dan alleen een goed groen gevoel. 

Tips voor in een duurzaam en plasticvrij kerstpakket:

Ben je als werkgever of verantwoordelijk voor het verzorgen van kerstpakketten op zoek naar duurzame, plasticvrije opties? Vind je het leuk om een kleinere onderneming te steunen door de kerstpakketten of relatiegeschenken bij ons te bestellen? Klik hieronder!

Leave a reply

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.