webwinkel handig goed bij blog Bag-again zero waste webshop

Klant in de picture: webwinkel Handig Goed

Klant in de picture: webwinkel Handig Goed

webwinkel handig goed bij blog Bag-again zero waste webshop in

Al jaren lever ik mijn katoenen broodzakken aan webwinkel Handig Goed. Tijd om deze leuke webwinkel eens in het zonnetje te zetten.

 

Wat is webwinkel Handig Goed?

Bij Handig Goed vind je, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei handige spullen, originele cadeaus en gewoon leuke dingen voor huis, tuin, werk en reizen. Bij Handig Goed vind je handige, opmerkelijke en originele zaken. Dingen die van oudsher al handig waren, maar in een modern jasje zijn gestoken. Of slimme oplossingen voor dagelijkse ergernissen. Maar soms ook dingen die gewoon mooi of leuk zijn. Design van vroeger of hedendaags, dingen met een ’twist’. In elk geval origineel!

De eigenaar van webwinkel Handig Goed is Jessica. Zij staat regelmatig op markten om zo haar mooie spulletjes live te verkopen. Dus vind je het leuk om markten te bezoeken, kijk dan eens of ze bij jou in de buurt staat.

Eén van de onderscheidende dingen aan deze webwinkel vind ik dat Jessica bij elk product een goede omschrijving geeft. Er is gewoon goed over nagedacht waarom het artikel handig is, duurzaam is en of het een glimlach op je gezicht brengt. De producten zijn bijvoorbeeld spullen uit grootmoeders tijd die gewoon nog steeds effectief zijn. Soms hebben ze een leuke upgrade gekregen zodat ze er weer fris en hip uit zien. Jessica heeft een prettige schrijfstijl.

De trechter is het logo van Handig Goed. Het staat symbool voor een oldschool ding dat nog steeds perfect zijn werk doet. Tevens staat een trechter op je hoofd volgens Jessica symbool voor iemand die een beetje gek is (zie foto). En ja, gek moet je wel zijn als je, net als ik, uit idealisme een webshop begint met duurzame producten. Ik daag je uit om ook eens gek te doen, het is ook nog eens gezond voor je!

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij Handig Goed. Denk aan keukenhulpjes, schoonmaakproducten, spullen voor in de tuin of op reis of mooie duurzame design items voor in huis. Jessica wil, net als ik, niet bijdragen aan nog meer afval. Dus zoekt ze producten die gemaakt zijn gerecycled materiaal, of goed te recyclen zijn, duurzaam gemaakt zijn of afval verminderen. En hanteert ze hetzelfde motto als Bag-again: koop niet iets dat je niet nodig hebt!

Tot slot:

Jessica geeft leuke tips op haar site, leeft zelf ook best duurzaam volgens mij en is gewoon een prettig mens. Kortom: heb je zin in originele duurzame kado’s voor jezelf of iemand anders en wil je dat bij een kleine ondernemer kopen? Kijk dan op de website van Handig Goed.

 

Leave a reply

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Er is net een grote update van de website geweest, ervaar je problemen op de site, mail me even op inge@bag-again.nl
+