info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

Tandenpoetsen met tabletjes, hoe en waarom?

Tandenpoetsen zonder plastic? Ontdek Denttabs tandenpoetstabletjes!

Ben je op zoek naar een plasticvrije manier om je tanden te poetsen? Maak kennis met Denttabs tandenpoetstabletjes, de perfecte oplossing voor jou!

Veel tandpasta bevat microplastics die niet meer uit het riool gefilterd kunnen worden, waardoor ze onze natuur vervuilen. Daarnaast zorgt de plastic verpakking van tandpasta voor een enorme hoeveelheid afval. Maar met Denttabs hoef je je daar geen zorgen over te maken!

 

Waarom Denttabs?

Denttabs zijn handig, efficiënt en plasticvrij! Ze worden geleverd in tabletvorm en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen, zelfs op reis. Bovendien is de dosering werkzame stoffen in ieder tabletje gelijk, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. Denttabs zijn verkrijgbaar met en zonder fluoride, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Met een heerlijke frisse mintsmaak zorgen Denttabs voor een verfrissende poetservaring. En voor kinderen die dol zijn op zoete tandpasta, hebben we Denttabs met aardbeiensmaak!

Het beste van alles is dat je na het poetsen niet hoeft na te spoelen, wat het nog handiger maakt. Als je niet of minimaal naspoelt, werkt de fluoride in de Denttab nog langer door op je gebit. 

 

Hoe gebruik je Denttabs?

Het gebruik van Denttabs is eenvoudig. Kauw simpelweg een tablet fijn en poets je tanden met een natgemaakte tandenborstel. Het mondgevoel is anders dan bij traditionele tandpasta, omdat Denttabs je gebit polijsten met cellulose en een minimale hoeveelheid baking soda. Het resultaat? Supergladde tanden waardoor cariës en tandplak veel minder kans krijgen.

Bag-again en Denttabs hechten veel waarde aan duurzaamheid. Denttabs tandpastatabletjes worden zonder plastic in bulk aangeleverd en door Bag-again verpakt in kraftpapieren zakken. Hierbij is gekozen voor een voordelige 100 gramsverpakking, zodat je lekker een tijdje vooruit kan.

 

De kleinere zakjes met 125 stuks zijn ook bij ons te koop. En: er zijn ook proefzakjes met 15 stuks, zo kun je het eens rustig uitproberen. 

Je kunt de Denttabs na ontvangst zelf eenvoudig overdoen in een glazen potje. 

 

Waar wacht je nog op? Maak de overstap naar Denttabs en ervaar het tandenpoetsen zonder plastic! 

 

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.