Tandenpoetsen met tabletjes, hoe en waarom?

Tandenpoetsen zonder plastic? Ontdek Denttabs tandenpoetstabletjes!

Ben je op zoek naar een plasticvrije manier om je tanden te poetsen? Maak kennis met Denttabs tandenpoetstabletjes, de perfecte oplossing voor jou!

Veel tandpasta bevat microplastics die niet meer uit het riool gefilterd kunnen worden, waardoor ze onze natuur vervuilen. Daarnaast zorgt de plastic verpakking van tandpasta voor een enorme hoeveelheid afval. Maar met Denttabs hoef je je daar geen zorgen over te maken!

Waarom Denttabs?

Denttabs zijn handig, efficiënt en plasticvrij! Ze worden geleverd in tabletvorm en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen, zelfs op reis. Bovendien is de dosering werkzame stoffen in ieder tabletje gelijk, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. Denttabs zijn verkrijgbaar met en zonder fluoride, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Met een heerlijke frisse mintsmaak zorgen Denttabs voor een verfrissende poetservaring. En voor kinderen die dol zijn op zoete tandpasta, hebben we Denttabs met aardbeiensmaak!

Het beste van alles is dat je na het poetsen niet hoeft na te spoelen, wat het nog handiger maakt. Als je niet of minimaal naspoelt, werkt de fluoride in de Denttab nog langer door op je gebit. 

 

Hoe gebruik je Denttabs?

Het gebruik van Denttabs is eenvoudig. Kauw simpelweg een tablet fijn en poets je tanden met een natgemaakte tandenborstel. Het mondgevoel is anders dan bij traditionele tandpasta, omdat Denttabs je gebit polijsten met cellulose en een minimale hoeveelheid baking soda. Het resultaat? Supergladde tanden waardoor cariës en tandplak veel minder kans krijgen.

Bag-again en Denttabs hechten veel waarde aan duurzaamheid. Denttabs tandpastatabletjes worden zonder plastic in bulk aangeleverd en door Bag-again verpakt in kraftpapieren zakken. We vermijden bioplastic zakjes vanwege de uitdagingen bij de verwerking ervan. Je kunt de Denttabs na ontvangst zelf eenvoudig overdoen in een glazen potje.

Waar wacht je nog op? Maak de overstap naar Denttabs en ervaar het tandenpoetsen zonder plastic! 

Er zijn ook proefzakjes met 15 stuks, zo kun je het rustig uitproberen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Er is net een grote update van de website geweest, ervaar je problemen op de site, mail me even op inge@bag-again.nl
+