bee's wrap bag-again, bijenwasdoek zero waste webshop1. Kan ik de Bee’s wrap in de vaatwasser of wasmachine doen?

Nee, als de bijenwas in de bijenwasdoek warm wordt, smelt het. Alleen met koud water afspoelen en evt. een drupje afwasmiddel.

2. Waar komt de Bee’s wrap vandaan? 

Hij wordt handgemaakt in Vermont, VS.

3. Voor welke producten is de bee’s wrap te gebruiken?

Hij is erg geschikt voor kaas of voor een lunchpakket. Neem hem bijvoorbeeld mee naar de kaasboer en laat je kaas er rechtstreeks in verpakken.

Maar ook om iets af te dekken waar je normaal gesproken een folie over zou doen.

Hij is niet geschikt voor rauw vlees.

4. Hoe werkt de bee’s wrap, is het wel hygiënisch?

De bijenwas en jojoba-olie hebben een antibacteriële werking waardoor schimmels e.d. minder kans krijgen. Producten die je normaal in de koelkast bewaart, moet je nu ook nog in de koelkast zetten. De bee’s wrap vervangt niet de koelkast. Het sluit wel goed af: door de warmte van je handen, vorm je het goed om het product heen en na een paar seconden is het hard geworden.

bee's wrap large1, bijenwasdoek, bag-again5. Het ruikt erg naar bijenwas, trekt die geur niet in mijn eten?

Nee, de geur trekt niet in het product waar het contact mee maakt. Heel even ruik je het en na een paar seconden is het vervlogen.

6. Welke maten zijn er?

Wij verkopen ze in de meest gebruikte maten: L : 33 x 35 cm en een combipakketje met daarin de L, M en S. De M is 25×27 cm en de S is: 17 x 20 cm.

bee's wrap combi6, bijenwasdoek, bag-again

7. Wat is het voor stof?

De Bee’s wraps die wij verkopen worden gemaakt van biologisch katoen met GOTS certificering, de bedrukking van de stof is ook GOTS gecertificeerd!

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.