info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

Eerste blog van bag-again!

Eerste blog van bag-again!

Thumbnail in

 

 

illustratieJa, het is zover! Het eerste blog van bag-again.

Ik ben van plan om eens per 2 weken te gaan bloggen om jullie meer te vertellen over de praktische toepassing van en ervaringen met de broodzakken en andere producten die te koop zijn in de webshop. Maar ook makkelijke recepten die ik tegenkom waarbij je zo min mogelijk pakjes, zakjes enzo nodig hebt. En hoe minder pakjes en zakjes, hoe minder afval. Het liefst met ingrediënten die je in bulk kunt kopen. En met tips waar je al dit soort zaken kunt kopen.

Dus aan je kook-skills wordt gewerkt als je het blog volgt. Want dat is toch wel waar ik achter ben gekomen, neem even wat meer tijd om na te denken wat je wilt eten en hoe je dat klaar kunt maken in plaats van rond te lopen in de supermarkt en je laten verleiden door fantastisch mooie verpakkingen die je een oergezonde, verse en ambachtelijke maaltijd beloven. Haal in plaats daarvan genoeg kruiden in huis waarmee je je eigen kruidenmixen kunt maken bijv. Daarover later meerrrr…

Af en toe zal ik bloggen over plastic, afval of iets wat ik in de media tegenkom en waar ik iets van vind.

En soms zal ik jullie verrassen met mooie foto’s en een quote.

Het blog is een kijkje in mijn leven waar mijn gezin en ik met vallen en opstaan proberen met minder afval te leven op een ongedwongen manier. Ik hoop op die manier een klein sprankeltje inspiratie te zijn! Leuk als je wilt meelezen!

Do more of what you like!

boodschappen (2)

Leave a reply

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.