info@bag-again.nl
Zero Waste Shop - Voor 22 uur besteld, dezelfde dag plasticvrij verzonden * >50 euro gratis verzonden binnen Nederland

Welke safety razor is voor vrouwen?

Welke safety razor is voor vrouwen?

Is het scheren met een safety razor geschikt voor vrouwen?

Ja hoor, er zijn je al veel vrouwen voorgegaan! In principe is er technisch gezien niet zoveel verschil in het scheren bij mannen en vrouwen natuurlijk.

 

Waar let je op?

Kies als vrouw voor een safety razor met een gesloten kam. De meeste safety razors hebben een gesloten kam, maar er zijn ook safety razors met een open kam. De veiligheidsscheermessen met een gesloten kam zijn makkelijker in gebruik, geschikt voor lichte tot gemiddelde haargroei en vragen weinig oefening. 

In onze webshop hebben we één safety razor met open kam opgenomen, speciaal voor mannen met zware baardgroei. Alle andere safetyrazors in de webshop zijn voor mannen én vrouwen geschikt.

 

Dan kun je nog letten op de twee soorten sluitingen: de vlindersluiting en de schroefsluiting.

De safety razor met vlindersluiting is iets makkelijker omdat je alleen maar hoeft te draaien om hem te openen en het mesje eruit te halen of erin te doen. De schroefsluiting bestaat uit een paar losse onderdelen, waartussen je het mesje bevestigt. Ook heel easy trouwens.

Heb je kleine handen, dan kan een de kortere safety razor met handvat 8 cm heel fijn zijn, daar hebben we er ééntje van in de webshop.

Veel vrouwen vinden de slankere safety razors mooi, evt in een kek kleurtje zoals rosé gold of black. Maar ook favoriet zijn de chromen safety razors van het gerenommeerde Duitse merk Giesen & Forsthof. Dit familiebedrijf maakt al tientallen jaren scheermessen en toebehoren. Alle scheermessen van dit merk zijn premium scheermessen. 

Bambaw heeft een paar nieuwe varianten: de slim dark en de slim silver. Alle safety razors van het merk Bambaw hebben een schroefsluiting. Van Giesen & Forsthoff kun je kiezen tussen vlindersluiting en schroefsluiting.

bambaw safety razors Bag-again zero waste webshop
Slim dark en Slim silver

De allermooiste safety razor voor vrouwen is toch wel deze. De Zóe van Giesen & Forsthoff. Het handvat is van mat verguld goud. We love!

giesen forsthoff zoe women Bag-again zero waste webshop
Zóe Women
schroefsluiting safety razor, bag-again zero waste webshop
Safety razor met gesloten kam en schroefsluiting
safety razor 8 cm gesloten kam vlindersluiting, bag-again zero waste webshop
Safety razor met vlindersluiting, gesloten kam en kort handvat

Leave a reply

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.